Імбир маринований
Ділюсь рецептом маринованого імбиру в домашніх умовах. Якщо любите японську кухню, роли та суші, то обов'язково беріть рецепт на замітку!
СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ
- Імбир 120 Грам
- Оцет рисовий 2 Ст. ложки
або яблучний - Цукор 2 Чайні ложки
- Сіль 1 Чайна ложка
- Вода 1 Склянка
Крок 1
Підготуйте усі інгредієнти.
Крок 2
Зішкребіть з імбиру шкірку ложкою.
Крок 3
Наріжте тонкими кружальцями або смугами. Присипте сіллю та залиште на півгодини. Рідину, що вийшла, злийте і трохи відіжміть руками імбир.
Крок 4
Для маринаду закип'ятіть воду, рисовий оцет та цукор. Цукор повинен повністю розчинитись.
Крок 5
Імбир перекладіть в чисту банку, залийте гарячим маринадом і залиште до охолодження при кімнатній температурі. Потім закрутіть банку, приберіть у холодильник на 1-2 дні.
Крок 6
Маринований імбир готовий. Приємного вам апетиту!
Відео рецепт "Імбір маринований"
Я приготував(а)
Коментарі до рецепту
Пробував. Схоже, але не те :( Для маринованого імбиру використовують вершки, а це коріння… За відсутністю піде, тільки чистилкою нарізати якомога тонше і додати соку буряків. Поки не зміг знайти рецепт контрафактного імбиру, що продається в наших магазинах (адже не думаєте ж , Що це натуральний?!) Знайду - апробирую і викладу.
Імбир маринований рожевий
Пікантна закуска зробить будь-яку страву яскравішою! Освіжає смак! Імбир маринований рожевий можна подавати перед будь-якими стравами для освіження смакових рецепторів та поліпшення травлення. Це і смачно, і корисно.Приємний рожевий колір легко отримати за допомогою маленького шматочка буряка, доданого в кінці готування. пів доби.
Склад / інгредієнти
чайна ложка | 5 мл |
десертна ложка | 10 мл |
столова ложка | 20 мл |
склянка | 200 мл |
ГІ: 67 / 0 / 33
Спосіб приготування
Маринований імбир добре підходить до будь-яких м'ясних і рибних страв, при цьому він активізує травлення і допомагає краще засвоювати основну страву. трохи витратно за часом очікування.
1. Попередньо вимитий і обсушений корінь імбиру очищаємо від шкірки, знімаючи її тонким шаром. Очищений корінь нарізаємо за допомогою овочечистки на тоненькі пластинки.
2. Половину води наливаємо в невелику каструлю і ставимо її на сильний вогонь, доводимо рідину до кипіння. рідину зливаємо.
3. Наливаємо в каструлю воду, що залишилася, насипаємо цукор і знову ставимо на сильний вогонь. Доводимо до кипіння, перемішуємо, щоб цукор швидше розчинився.
4. Імбирні пластинки і сироп остигли - кладемо шматочок буряка і поливаємо все оцтом, сироп не зливаємо.