(067) 359 -33-27 pridanoe.com.ua

Імбир рожевий маринований

Імбир рожевий маринований



Імбир маринований



Ділюсь рецептом маринованого імбиру в домашніх умовах. Якщо любите японську кухню, роли та суші, то обов'язково беріть рецепт на замітку!



СКЛАД / ІНГРЕДІЄНТИ





  • Імбир 120 Грам


  • Оцет рисовий 2 Ст. ложки
    або яблучний


  • Цукор 2 Чайні ложки


  • Сіль 1 Чайна ложка


  • Вода 1 Склянка




Крок 1



Підготуйте усі інгредієнти.



Крок 2



Зішкребіть з імбиру шкірку ложкою.



Крок 3



Наріжте тонкими кружальцями або смугами. Присипте сіллю та залиште на півгодини. Рідину, що вийшла, злийте і трохи відіжміть руками імбир.



Крок 4



Для маринаду закип'ятіть воду, рисовий оцет та цукор. Цукор повинен повністю розчинитись.



Крок 5



Імбир перекладіть в чисту банку, залийте гарячим маринадом і залиште до охолодження при кімнатній температурі. Потім закрутіть банку, приберіть у холодильник на 1-2 дні.



Крок 6



Маринований імбир готовий. Приємного вам апетиту!



Відео рецепт "Імбір маринований"



Я приготував(а)



Коментарі до рецепту



Пробував. Схоже, але не те :( Для маринованого імбиру використовують вершки, а це коріння… За відсутністю піде, тільки чистилкою нарізати якомога тонше і додати соку буряків. Поки не зміг знайти рецепт контрафактного імбиру, що продається в наших магазинах (адже не думаєте ж , Що це натуральний?!) Знайду - апробирую і викладу.



Імбир маринований рожевий



Пікантна закуска зробить будь-яку страву яскравішою! Освіжає смак! Імбир маринований рожевий можна подавати перед будь-якими стравами для освіження смакових рецепторів та поліпшення травлення. Це і смачно, і корисно.Приємний рожевий колір легко отримати за допомогою маленького шматочка буряка, доданого в кінці готування. пів доби.



Склад / інгредієнти



чайна ложка 5 мл
десертна ложка 10 мл
столова ложка 20 мл
склянка 200 мл


ГІ: 67 / 0 / 33

Спосіб приготування



Маринований імбир добре підходить до будь-яких м'ясних і рибних страв, при цьому він активізує травлення і допомагає краще засвоювати основну страву. трохи витратно за часом очікування.



1. Попередньо вимитий і обсушений корінь імбиру очищаємо від шкірки, знімаючи її тонким шаром. Очищений корінь нарізаємо за допомогою овочечистки на тоненькі пластинки.



2. Половину води наливаємо в невелику каструлю і ставимо її на сильний вогонь, доводимо рідину до кипіння. рідину зливаємо.



3. Наливаємо в каструлю воду, що залишилася, насипаємо цукор і знову ставимо на сильний вогонь. Доводимо до кипіння, перемішуємо, щоб цукор швидше розчинився.



4. Імбирні пластинки і сироп остигли - кладемо шматочок буряка і поливаємо все оцтом, сироп не зливаємо.

Схожі записи

 
Моя корзина
Ваша корзина пуста.
Поиск
Выбор валюты
Евро
Рубль
Доллар
Гривна
Вход на сайт
Забыли пароль?
Ещё не зарегистрированы? Записи